ISTANBUL1.jpg

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΟΥΠΟΛΗ

Αγίασμα Ζωοδόχου πηγής Μπαλουκλί, Παναγία των Βλαχερνών, Οικουμενικό Πατριαρχείο,

Αγία Σοφία, Βασιλική Δεξαμενή, Ανάκτορο Τοπ Καπί, Σκεπαστή αγορά Καπαλί Τσαρσί,

Κρουαζιέρα Βοσπόρου & Ενυδρείο Turkuazoo

 

3 ήμερη

26-28 Οκτωβρίου 2019

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ΜΕΡΑ  ΣΑΒΒΑΤΟ 26/10/2019

Συγκέντρωση στο αεροπλάνο και αναχώρηση στις 06:30. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα με στάση στα αφορολόγητα και είσοδος στην Τουρκία. Άφιξη στη Βασιλεύουσα «Πασών πόλεων Κεφαλή». Περιήγηση στο Μπαλουκλί όπου το Aγίασμα Ζωοδόχου πηγής, τα παραδοσιακά ψάρια του θρύλου της Άλωσης και οι τάφοι Πατριαρχών & Ευεργετών. Στη συνέχεια περιήγηση με το πούλμαν στα Βυζαντινά τείχη, προσκύνημα στη μονή Βλαχερνών (εδώ όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ.) και γύρος Κερατίου κόλπου για να καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στο Ταξίμ. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και απόλαυση των ανέσεων στο ξενοδοχείο. Βόλτα εξ΄ιδίων στην αγορά της  Μπέηογλου από την πλατεία Ταξίμ ως τον πύργο του Γαλατά. Γεύμα ατομικά & διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ  ΚΥΡΙΑΚΗ 27/10/2019

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση στις 09:00 με το πούλμαν για περιήγηση στο Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι όπου και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ξενάγηση στη συνέχεια στον αρχαίο Βυζαντινό Ιππόδρομο, το Μπλε τζαμί, την Αγία του Θεού Σοφία, το Βασιλικό Υδραγωγείο & το ανάκτορο του Τοπ Καπί. Μετάβαση στο χώρο του Καπαλί Τσαρσί με τα 4000 μαγαζιά και χρόνος ελεύθερος για αγορές. Γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο & ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με πρόγραμμα Οριεντάλ τραγούδι και χορό, φαγητό & ποτό (τιμή έξτρα 25€) ή εναλλακτικά βραδινή έξοδος στην «Πλάκα» της Κωνσταντινούπολης, στην περιοχή Κουμ-Καπί όπου θα απολαύσουμε το δείπνο μας στους απόηχους της Ανατολίτικης μουσικής και των Ανατολίτικων χορών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο & διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 28/10/2019

Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση στις 09:00 για την αποβάθρα. Επιβίβαση στο πλοίο. Η προαιρετική κρουαζιέρα του Βοσπόρου (τιμή έξτρα 15€) αρχίζει από το Χρυσούν Κέρας, περνάει κάτω από τις κρεμαστές γέφυρες και συνεχίζει ως τη δεύτερη κρεμαστή γέφυρα & το φρούριο Ρούμελη Χισάρ. Ξενάγηση για όλα τα αξιοθέατα εν πλω. Μετά την κρουαζιέρα, αναχώρηση για το εμπορικό κέντρο ISTANBUL FORUM και ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στο Turkuazoo το μεγαλύτερο Ενυδρείο της Ευρώπης. Μεσημεριανό φαγητό εξ’ ιδίων στο εμπορικό κέντρο και στις 15:30 αναχώρηση για Ελλάδα με ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν. Άφιξη στα σύνορα. Έλεγχος και είσοδος στην Ελλάδα.          

                                             

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

KAT΄ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 150 €

ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 225 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: *Μεταφορές-μετακινήσεις με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο. *Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* (πλατεία Ταξίμ). *Δύο προγεύματα σε μπουφέ. *Συνοδό -αρχηγό του γραφείου. *Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. *Υποχρεωτική Ασφάλιση Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης διοργανωτή. *Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: * Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Εισόδους μουσείων & αρχαιολογικών χώρων. *Προαιρετικές διασκεδάσεις. *Ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση με καλύψεις ζωής, ατυχήματος και ιατροφαρμακευτικών εξόδων (ασφάλιση με κάλυψη αστικής ευθύνης) με την Generally Life [κατ’ επιλογή του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά πληρωμή 5€ το άτομο (έως 75 ετών)]. *Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ’ ιδίων.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (στοά επιμελητηρίου Καφέ Θεόφιλος 5:15),

ΦΕΡΕΣ (Αγ. Αλέξανδρος 5:45),

ΣΟΥΦΛΙ (ΚΤΕΛ 6:15),

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ (αεροπλάνο 6:30),

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Καφέ Ζησάκης 6:45)