VARNA-SITE.jpg

Ταξίδι στα Δυτικά παράλια του Ευξείνου Πόντου

 

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!

 

ΒΑΡΝΑ & Κωστάντζα

 

21 - 24 Αυγούστου 2020

 

Χρυσή Αμμουδιά

 

Καλιάκρα, Κρουνοί(Μπαλτσίκ), Αγχίαλος, Μεσημβρία, Πύργος

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.08.20.(487Km)

Αναχώρηση στις 07:10 απο το αεροπλάνο. Έλεγχος στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου και είσοδος στη Βουλγαρία. Δια μέσου Σβίλεγκραντ, Τοπόλοφγκραντ (Καβακλή) θα διασχίσουμε μια όμορφη φυσική διαδρομή τις ήπιες πλαγιές της Στράντζας και θα φτάσουμε στη Μαύρη Θάλασσα στον Πύργο(Burgas). Γεύμα ατομικά εδώ. Στη συνέχεια αναχώρηση για Βάρνα. Άφιξη τακτοποίηση στα δωμάτια στην υπέροχη Χρυσή Αμμουδιά. Ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο, βόλτα στην εκπληκτικά όμορφη παραλία,  που την κατατάσσει στην πιο όμορφη & οργανωμένη παραλία της χώρας. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 22.08.20.(300Km)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση στις 08.15 ακριβώς με το πούλμαν (μη ξεχάσετε τις ταυτότητες).Διέλευση από σύνορα Vama Veche και διαμέσου της αρχαίας Κάλατις πάμε για το  πανέμορφο τουριστικό θέρετρο της Ρουμανίας την Κωστάντζα. Καθοδόν συναντάμε τα παραλιακά θέρετρα με ονομασίες του Ελληνικού δωδεκάθεου. Βόλτα με το πούλμαν στο μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της Ρουμανίας Μαμάια. Μικρή περιήγηση στο ιστορικό κέντρο, με τα πόδια και χρόνος για αγορές στα καταστήματα και φαγητό ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο & διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 23.08.20.(160Km)   

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 08:30. για τη χερσόνησο της Καλιάκρας (Βιότοπος & μουσείο, υποχρεωτικά πληρωμή εισόδου 3 λέβα). Επίσκεψη στο Μπαλτσίκ όπου και περιήγηση στους καταπληκτικούς κήπους και το περίπτερο της Ρουμανικής βασιλικής οικογένειας. Συνεχίζουμε για στο Αλατζά μοναστήρι. Αναχώρηση για τη Βάρνα. Εδώ  χρόνος ελεύθερος για αγορές & γεύμα ατομικά το μεσημέρι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος για ανάπαυση ή μπάνιο στη Μαύρη Θάλασσα. Δείπνο στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 24.08.20(487Κm)   

Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση για επιστροφή. Άφιξη και περιήγηση στην Μεσημβρία(Nesebar) για τους Βούλγαρους. Ελεύθερος χρόνος να περπατήσετε στα γραφικά στενά της με τα παραδοσιακά Ελληνικά σπίτια και να δείτε λίγες από τις 80 εκκλησιές του παρελθόντος που σώζονται σήμερα. Γεύμα ελεύθερα εδώ. Συγκέντρωση και αναχώρηση για το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στην Αγχίαλο. Συνεχίζουμε για την για επιστροφή μέσω Πύργου, Ελχοβο, Τοπόλοφγκραντ. Άφιξη στα σύνορα Έλεγχος και είσοδος στην Ελλάδα.            

 

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ

*Μέγιστη πληρότητα 24 ατόμων.

Σε δίκλινο/τρίκλινο: 199€,

Σε μονόκλινο: 254€,

Παιδικό ως 11,99 ετών: 154€

                                

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο.

* Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LUNA 4* (Πρώτη Ζώνη) στη Χρυσή Αμμουδιά.

* Τρία προγεύματα σε μπουφέ.

* Τρία δείπνα σε πλούσιο μπουφέ με κρασί ή μπύρα) .

*  Αρχηγό του γραφείου συνοδό.

* Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής  με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών) & ΦΠΑ εντός .

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα.

* Εισόδους μουσείων.

*Ότι δεν αναφέρεται ρητά

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ

 

Καβάλα 03:30(σημαίες)

Ξάνθη 04:20(Αγροτική)

Κομοτηνή 05:10(Δημαρχία),

Αλεξανδρούπολη 06:00

ΣΟΥΦΛΙ 06:50(ΚΤΕΛ)

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ:7:10(Αεροπλάνο)

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 8:00(καφέ Ζησάκη μετά τη στάση)

 

 

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς  παραλήψεις